Magunkról

A Rokána Kft.-t 1991-ben saját fejlesztésű készülékek gyártására és forgalmazására alapítottuk. Legfontosabb célként a babák egészségmegőrzését szolgáló termékek minél szélesebbkörű piaci elterjesztését jelöltük meg. Tevékenységünk meghatározó részét ma is a Pesztonka márkanevű mellszívó és orrszívó készülékek gyártása és értékesítése adja, de egyéb babaápolási eszközök is megtalálhatóak kínálatunkban.

Termékeinket (többek között mellszívó és orrszívó készülékünket) az elmúlt években folyamatosan fejlesztettük, klinikailag ellenőriztettük. Rengeteget áldoztunk a Pesztonka termékek minőségének javítására, esztétikus megjelenésére és a márkanév megismertetésére.
Készülékeink, elektromos mellszívó és orrszívó termékünk mindenben megfelelnek az Európai Uniós szabványoknak és jogosultak a CE minősítő jel használatára. Az eddigieken kívül sikereinket annak köszönhetjük, hogy – a piacon egyedülálló módon – a Pesztonka mellszívó készülékhez egy speciális orrszívó adaptert is adunk, ezzel a használhatóság idejét jelentős mértékben meghosszabbítottuk.

Számos hazai és külföldi kiállításon vettünk részt, valamint az 1998-ban megrendezett Nivódijas Ipari Forma pályázaton munkásságunk elismeréseként miniszteri dícséretben részesültek gyártmányaink.
Saját termékeinkkel piacvezető pozíciót értünk el a hazai piacon és a termékeink iránti folyamatos keresletnövekedés hatására a nemzetközi piacra– többek között Franciaországba- is exportálunk.

Kíváncsi díjnyertes termékeinkre? Kattintson!

Minőségpolitikánk

A cég vezetésének egyik legfőbb célja, hogy a Rokána Kft. szolgáltatásaival- mint gyógyászati segédeszközök , mellszívó és orrszívó készülékek kifejlesztése, gyártása, szervize, vagy az eszközök helyes használatának oktatása illetve szaktanácsadás – megbízható partner legyen a szolgáltatást igénybe vevők szemében.

Alapelve, hogy mindenből egy kicsivel több legyen az elvárhatónál, amely igény nem csak a termékekre és szolgáltatásokra vonatkozik, hanem minden, a tevékenységet kiegészítő területre is. Minőségpolitikánk alapvető célja a vevő bizalmát, elégedettségét elnyerni, majd megtartani.

Fontosnak tartjuk a vevői elvárásoknak és a szakmai igényeknek minél jobban megfelelő ajánlatok kialakítását. Ennek elősegítésére szakembereink rendszeres képzésekben részesülnek.

Tekintse meg termékeinket!

Shopping cart

0
image/svg+xml

A kosarad üres.